404 | İzvit Haber İzvit Haber
Facebookta paylaş

MUHTAR ADAYI ABDULLAH SERCİ



Yukarı Çağlar Köyünün Değerli İnsanları

Yukarı Çağlar Köyünün Yıllardır Süregelen Su sorunu Var.

Köyümüzün arazisinin dörtte birinin ağaçları kurudu, halen sorun devam ediyor. Ama biz gelirsek bu sorunların hepsini çözeceğiz. Köyümüzün tüm arazisini Allah’ın izni ile 18-20 günde sulatacağız. Bu sulamanın içinde köylüler avarını, soğanını, patatesini hatta koruyabilirlerse darısını da eksin.

Yukarı Çağlar Köyü muhtar adayı olarak bizim tek vaadimiz budur. Bunun harici yapılacak olan işler devlet işidir. Onları da yaptırmak için gerekirse gece gündüz devletin kapısında yatacağız. Elimizden geldiğince hizmet almaya çalışacağız.
Bizim amacımız Yukarı Çağlar’a hizmettir. Öyle yapılmayacak işlere vaatlerde bulunmuyoruz. Vatandaşın en çok rahatsız olduğu tarımda en iyisini yapmak, sulama suyunu bilinçli bir kullanımla ekonomik yönden rahatlamasına zemin hazırlamaktır.

Sorunları çözmek muhtarlık ve devlet işbirliği ile sağlanacağına göre boş vaatlerde bulunmak istemiyoruz. Yine amacımız kimseyi karalayarak da seçilmek değildir. Her vatandaşımız köyün sorunlarını bilmekte ve birlikte çözümler sağlayacağımız en doğrusudur.


Telefonum vatandaşlarımızın ulaşması için her zaman açıktır.
TEL NO: 0 536 450 15 70



Hiç yorum yok:

| Copyright © 2001 İzvit Haber
Yönetim
rekmobi_23424212482.html